U prvoj četvrtini u Ovnu, 16. januara 2016. godine, obnavljamo svoje vitalne energije kretanjem, sportom, seksom ili odlučnim delovanjem na poslu. Budi se ambicija, nestrpljivost da ostvarimo svaku želju koja će čvrstim stiskom zarobiti naše srce. Vaga i Strelac žele ljubav, Rak, Ribe i Devica novac. Ovan, Vodolija, Lav i Blizanci žele društveni uspeh i potvrdu vlastite važnosti, a Jarac, Bik i Škorpija žele porodični i emotivni sklad.

Uštap u Lavu, 24. janura 2016. godine, podseća nas na to da prihvatimo sebe sa svim vrlinama i manama. Ako ne volimo sebe, ni drugima neće biti lako da nas vole. Razmislimo jesmo li sebični i tašti ili previše ponosni. To su znaci nesigurnosti, a sad ih možemo osvestiti. Lav i Vodolija, Bik i Škorpija osećaju duboki nemir, preispituju svoje srce. Blizanci i Vaga podršku okoline pretvaraju u nova savezništva. Ovan i Strelac spremni su da  pokažu nove stvaralačke projekte, deci žele da pruže više ljubavi. Devica i Ribe, obično požrtvovani i na usluzi drugima, znaju da sad moraju da se pobrinu za sebe. Rak i Jarac potvrđuju svoju vrednost na finansijskom planu.

U drugoj četvrtini u Škorpiji, 1. februara 2016. godine, analiziramo svoje osećaje i ponašanje u potrazi za istinom koja će nas pročistiti. Tako ćemo obnoviti samopouzdanje i podsetiti se na svoje unutrašnje vrednosti. Škorpija, Rak i Ribe oslobađaju se teških osećanja i postaju bezbrižniji. Jarac, Devica i Bik obnavljaju ljubavni odnos i prijateljske veze spremnošću na kompromis.

Sa mladim Mesecom u Vodoliji 8. februara, uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da se brinemo o onome na šta ne možemo da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli. Ne treba da odustanemo od ideja u koje verujemo, ali važno je podsetiti da se one ne moraju ostvariti baš onako kako smo zamislili. Ako prepustimo životu da nam pokaže pravi smer i usudimo se da budemo drugačiji, bićemo uspešniji! Važan početak očekuje Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju na onom području života na koje su usmerili svoje namere. Blizanci i Vaga pronalaze nove načine delovanja, a Ovan i Strelac bolje načine saradnje s drugima. Za Jarca i Raka počinje povoljnije finansijsko razdoblje, a Ribe i Devica menjaju svoj odnos prema zdravlju i brizi za sebe.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa klub