Neispunjene snove koji su deo nas od kada postojimo, a pritom su čisti i lepi, sada možemo da ostvarimo.

Reči koje smo nekada želeli da kažemo, ali su nas predrasude, strah od odbacivanja i neprihvatanja sprečili, sada možemo s ponosom da izgovorimo i čvrsto verujemo u njih.

Vragolasti Merkur poziva na lukavstvo, šalu, prevazilaženje straha smehom i radošću, a kako se do 13. juna 2015. godine kreće retrogradno, vodi nas putanjom sećanja kako smo to nekada radili.

Posle 13. juna mnogi Ovnovi neće odoleti šarmu mlade osobe koja ih već dugo priblači, a moguće je da preko posla ili kraćeg putovanja uđu u vezu koja neće biti samo na kratke staze... Vage treba da se pripreme na beskrajna čekanja kada su administrativni poslovi u pitanju. Jarčevi, nosite uvek neki slatkiš sa sobom u narednom periodu, imaćete dosta posla i trebaće vam dosta energije.

Takođe, Merkur je promišljen i upućuje na neku životnu misiju u ovom periodu, pa ako smo nekada i pogrešili u izboru, daje nam šansu da sada sve ispravimo. Mnogi studenti mogu se sada predomisliti i izabrati novi smer na fakultetu, onaj koji su sami želeli a ne koji su im drugi savetovali.

Mogući su sjajni projekti, pa će neko početi sa pisanjem ili naučnim radom koji je sticajem okolnosti do sada bio osujećen. Jedino treba biti oprezan i paziti da zbog detinjastih grešaka ne izgubimo dokumenta ili doživimo manju nezgodu na putu. Dakle, uz koncentraciju i posvećenost ovo može biti uspešan i plodan period.

VIŠE: Astrologija sreće: koji horoskopski znaci su srećne ruke, a od kojih novac beži

U delu Novog zaveta Isus kaže: Pustite decu k meni, i ne branite im da dolaze, jer takvih je carstvo nebesko. Kada odrastemo više nismo deca, ali možemo zadržati detinju veru, maštu i viziju.

Horoskop za sve znake i prognoze za jun 2015. godine pročitajte u Astro kutku. Detaljniji horoskop pročitajte u Lisi koja je na kioscima od 29. maja do 4. juna 2015. godine.