Deo privlačnosti Volodije leži u njenoj nedokučivosti- pokekad je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne važe. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.

VIŠE:Saznajte sve o Strelčevima: šarm koji privlači energijom i životom

S druge strane, humanitarac je velikog srca i uvek je spremna da pomogne, bilo da je reč o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga i ostaje verna ne samo svom partneru nego i određenom brandu, prodavnici, restoranu, timu, muzici, i tako dalje, u dobru i u zlu.

VIŠE: Saznajte sve o Jarčevima: neverovatno jake i duhovite osobe

Ljubav

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekime povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi. 

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i 'prostor za disanje'), a to daje i svome partneru. Vodolija će uvek zadržati deo sebe kojeg neće otkrivati ni najbližim osobama. 

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje pre nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, obožava eksperimentiranja i voljna je da proba sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Na sledećoj strani pročitajte kakva je Vodolija kao prijatelj, koje su njene fizičke vrline i gde voli da kupuje.

PageBreakPrijateljstvo

Dok hoda gradom, uvek će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica svima, ali to su joj u stvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodolija voli sa svima da bude u dobrim odnosima.

Što se tiče prijatelja, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Važniji su joj par pravih prijatelja nego brojni poznanici. 

Velikodušna i uvek tu kad je potrebna prijateljima. Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utjehe.

Izgled

Suptilan i predivan osmeh, spuštene oči, privlačni mali nos, jaka vilica, rupice na obrazima, meka koža, tamna, gusta kosa i graciozan stav neke su od odlika fizičkog izgleda žene Vodlije. 

Nisu oličenje ultimativne ženstvenosti i, čak više znaju naginjati dečačkom izgledu, ali upravo su zbog toga tražene u svetu mode kojim caruje androgeni izgled. Obično su vitke i visoke iako im vrat može biti kraći i širi. 

Njene oči odaju veliku živost, ali često znaju da imaju ozbiljan izraz lica. Krasi ih čist i artikuliran glas. Međutim, kako god izgledala, bez obzira da li ima i najozbiljniji izraz lica, u suštini je vedra Vodolija koja će uvek uživati i biti zadovoljna.

Stil

Ne prati trendove, voli da nosi baš suprotno od onog što je 'in' pa ćete u sezoni kad svi nose mini suknje Vodoliju prepoznati po tome što ona nosi maksi suknju. Odvažna, svojim eklektičnim i raznolikim modnim stilom voli da privuče pažnju i šokira.

Jedan dan imaće svetlo ružičastu kosu i nosiće ekscentričan nakit poput pirsinga na licu, a već idući biće odevena u ozbiljno poslovno odelo i kosa će joj opet biti normalne boje. Na njoj i naizgled nespojivi komadi čine dobru kombinaciju. U njenom ormaru uvek će se naći avangardni odevni komadi, a frizure koje preferira često su šik i nekonvencionalne. 

Najbolje joj stoje svetle i vesele boje kao što su morskoplava, tirkizna, jarkoružičasta i smaragdno zelena. 

Stil kupovine

U kupovinu nikada ne ide sa spiskom stvari koje treba kupiti, ali rado će kupiti nešto što joj zapne za oko. Za nju nisu veliki šoping centri nego manji lokalni butici u kojima će naći vintidž komade ti spariće ih u unikatne kombinacije. Rado će otići u šoping s prijateljicama, ali više da provede vreme u dobrom društvu nego da nešto kupi.

Stilska ikona

Vlasnica jednog od najboljih tela u Holivudu, omiljena 'Prijateljica' Dženifer Eniston naziva se kraljicom modnog stila. Modni kritičari hvale odevne izbore ove slavne Vodolije jer u svakoj prilici izgleda kul, a modni promašaji u njenoj biografiji ne postoje.

Od poznatih dama rođenih u znaku Vodolija njaka koje se ističu svojim stilom treba izdvojiti i glumice Elizabeth Banks Mišu Barton, pevačicu Keli Roland i glumicu i pevačicu Natali Imbrugliu. 

Ženi Vodoliji najbolje odgovaraju sveži mirisi koji u sebi sadrže grejp, iris, ljiljan i jorgovan.

Izvor: Zadovoljna.hr