Ovan

Dodajte malo vatre u vaš život i to biberom. Biber Ovnovima može uliti poverenje i polet u život. Koristite ga kada želite više samopouzdanja i hrabrosti da preuzmete stvari u svoje ruke.

Vaše glavne astro vrline: 7 prednosti vašeg horoskopskog znaka

Bik

Origano je biljka koja se tradicionalno koristi za privlačenje novca i resursa. Zemljani Bik uvek razmišlja o izgradnji stabilnog i udobnog temelja za sebe i svoju porodicu, pa redovno korišćenje origana može vam pomoći da uvećate bogatstvo i prosperitet u životu.

Astro talenat: za koje su poslove horoskopski znakovi obdareni

Blizanci

Blizanci previše razmišljaju, tako da im treba malo pomoći kako bi procesuirali sve informacije kojima raspolažu. Mirođija ima čist, istančan ukus koji ne samo da pomaže u varenje fizički, već pomaže i duhovno i mentalno.

Rak

Nega i toplina. Rak voli miris cimeta u svom domu. Ovaj sladak začin je dobar za blago „zagrevanje“ stvari; takođe cimet promoviše kretanje i protok u životu. Njegov prepoznatljiv miris deluje umirujuće i smirujuće za one kojima s vremena na vreme treba malo povlačenje.

Lav

Luksuzni šafran je savršen za davanje posebnog ukusa jelu. Lav voli ovaj začin, koji je poznat i za pojačavanje prosperiteta i bogatstva.

Devica

Opuštajući, smirujući miris lavande pomaže Devicama da se oslobode stresa i brige. Kada se koristi u kuvanju, nežni cvetni ukus lavande daje jedinstveni preokret mnogim jelima.

Vaga

Romantična priroda Vage ceni začin koji neguje ljubav i senzualnost. Kardamon je začin poznat po svojoj nežnoj prirodi, pa ga dodajte kada želite da stvari rešavate  polako.

Škorpija

Škorpija voli začin sa dubinom i složenošću. Oraščić daje bogat ukus svakom jelu sezone, i poseduje afrodizijačke tendencije koje svakako prijaju pohotnim Škorpijama.

Strelac

Bosiljak je biljka koja je i ekspanzivna i vesela - baš kao Strelčevi - i ima reputaciju da privlači novac. Koristite ovu biljku kada želite da začinite svoj život zabavom i prosperitetom!

Jarac

Tradicionalni Jarac ceni začin koji je moćan, ali poznat. Crni biber daje ukus i malo toplote i hrani i životu, stvarajući kretanje bez mnogo promena.

Vodolija

Uvek je teško odrediti. Neobična Vodolija ceni neobičan i kompleksan ukus anisa. Koristite ovaj začin kada želite da privučete srećna iznenađenja u vaš život.

Riba

Snaga Riba je u sposobnosti ruzmarina  da unapredi auru i  drži ih na čvrsto na „zemlji“ . Ova zaštitna biljka pomaže jačanju u postavljanju fizičkih granica.

Izvor: astrology.com