Ovan

Aktivni ste, borbeni i puni energije, pa ste često na granici iscrpljenosti. Ako izostane očekivani uspeh, osećate se prazno i možete da budete podložni depresivnim raspoloženjima. Potrebni su vam trenuci tišine u kojima možete da zaboravite na svakodnevicu. Iza vaše prezaposlenosti i prezauzetosti, krije se nežna duša, zato se slobodno prepustite emocijama, bez straha da će vas okolina zbog toga smatrati slabićem.

Više: Koji dragi kamen štiti vaš horoskopski znak.

Bik

Vaš unutrašnji mir zavisi pre svega od ponašanja vašeg partnera i porodice. Kada naiđu loši dani, tražite sigurnost, što ne znači da treba da dozvolite da vaša sreća uvek zavisi od drugih. Kada ste tužni i skloni crnim mislima, najbolji način da uspostavite unutrašnju ravnotežu je dodir s prirodom. Šetajte, udišite miris trave, drveća, cveća, uživajte posmatrajući ptice i životinje i odmah ćete se osećati bolje.

Više: Koja vrsta alternetivne terapije odgovara vašem horoskopskom znaku.

Blizanci

Stalno ste u potrazi za sopstvenom srećom, a najčešće se događa da ste upravo prošli pored nje. Kada shvatite da ste ostali praznih ruku, obuzima vas razočaranje i tada niko ne može da vas razuveri kako su vaši napori bili uzaludni. U takvim trenucima, trebalo bi da počnete da se bavite nečim potpuno novim. Obratite više pažnje na nekoga kome možete da pomognete, možda bespomoćnoj životinji kojoj je neophodna vaša pažnja.

Više: Otkrijte koje su slabe tačke horoskopskim znakovima.

Rak

Zbog vaše potrebe da uvek brinete o drugima i rešavate njihove probleme, potiskujete sopstvene želje i potrebe. Potišteni ste jer ne možete da pomognete svima iz vaše okoline. Objasnite i sebi i partneru i deci, da i vi imate svoj život i da vam je potreban sat ili dan samo za sebe. I nemojte svaku brigu da potiskujete duboko u sebe, slobodno se izjadajte nekome u koga imate poverenja, partneru, prijatelju, sestri.

Lav

Navikli ste da sijate i blistate, uvek ste u centru pažnje, pa očekujete da svi brinu o vama. Ako to ne rade, nemojte da okrivljujete partnera, kolege, sudbinu. Poslovni uspeh može da vam pomogne da prebrodite teške situacije, mada je on ipak samo zamena za pravu sreću. Potreban vam je partner koji će da vas voli upravo takvog kakvi jeste. Bavite se sportom, rekreacijom, izađite na sunce, ono je vaš eliksir života.

Na sledećoj strani pročitajte i za ostale horoskopske znakove.

PageBreak

Devica

Objektivni ste, realni, mudri i praktični, mnogi misle da lako podnosite životne udarce jer ne dozvoljavate da vas obuzmu osećanja. Ali i vi umete da "potonete", možda zato što vam nedostaje ona tako neophodna bezbrižnost zbog koje biste sebi dozvolili i neku grešku. Niko nije savršen, pa ni vi. U trenucima potištenosti, ne pomažu vam duboka razmišljanja ni razgovori, već rad u bašti ili iscrpljujući fizički rad.

Vaga

Vaša večita želja za harmonijom u suprotnosti je sa borbama koje život nosi, samopotvrđivanjem i sukobom mišljenja. Predstavnici vašeg miroljubivog znaka uglavnom izbegavaju konflikte, zbog čega mogu da ih obuzmu rezigniranost i osećaj neshvaćenosti. Međutim, niste ni svesni da ste za sve najčešće krivi samo vi. Zbog toga, jasno i glasno iznosite svoje mišljenje, jer ćete se samo tako osećati bolje. Muzika je lek za vašu dušu.

Škorpija

Umete da se nosite sa depresijom jer ste i tu, crnu stranu života odavno "ugradili" u sebe. Čak potajno uživate u svojoj teškoj naravi, a i melanholija vam je ponekad neodoljivo privlačna. Osobe iz vaše okoline nesvesno "vučete" u svoje mračne dubine sa kojima umete da se izborite, ali ne i oni. Zato, ne sudite onima koji nisu kao vi. Od naizgled beznadežnih situacija branite se smislom za humor.

Strelac

Poznati ste kao večiti optimista, ali upravo zato vam nedostaje dar za prevazilaženje teških raspoloženja i beznadežnih situacija. Kada vam preti opasnost ili poslovni neuspeh, postajete, nepoverljivi prema svima pa i prema sebi. Ne dozvolite da vas pobedi loše raspoloženje, povratite veru u sebe. I ne očekujte da će vas usrećiti samo materijalni dobici, postoji nešto mnogo vrednije, unutrašnje zadovoljstvo.

Jarac

Vi sve vidite crno, a posebno ste sumnjičavi prema sreći. Iz nekih, samo vama poznatih razloga, uvereni ste da možete da predosetite loše događaje i uopšte vam nije lako da se oslobodite crnih misli. Ali, kada se nađete u naizgled bezizlaznoj situaciji, jači ste od svih. Pokušajte da budete opušteniji, što više se krećite i družite, udomite neku kucu ili macu. Pošto ne možete da menjate druge, prihvatite ih onakvima kakvi jesu.

Vodolija

Vaš vladalac Uran stalno vas gura napred i neprestano podstiče da nešto menjate u svom životu, ponekad i da ga preokrenete. Vaš životni motor neprestano je u pogonu, ali tako će se brže i istrošiti. Ako do toga dođe, bićete iscrpljeni i nezadovoljni i samo će vas korak deliti od potištenosti, utučenosti pa i depresije. Potrebni su vam duži trenuci odmora u kojima ćete moći potpuno da se isključite, ali izbegavajte totalnu izolaciju.

Ribe

Vama upravljaju emocije, pa simpatije i antipatije prema osobama iz vaše okoline najviše utiču na vaše odluke. Ali tako sebi otežavate život. Opterećujete se negativnim osećanjima, a najviše vas pogađa nepravda, tada vam je najteže da oprostite i zaboravite. Pokušajte da svesno oprostite onima koji su vam učinili nešto "neoprostivo", sve dok sebe ne ubedite da nikome ništa ne zamerate, čak ni neprijatelju.

Izvor: Novosti