Odseli ste u hotelu na obali iz kojeg se pruža pogled na okean. Ležeći na krevetu, gledate kroz ogromni prozor ka zalivu ispunjenom mirnom plavom vodom i tonete u san. Koji vas od ovih prizora očekuje kada se probudite?

1. Jarko podnevno sunce koje blista nad pučinom.

2. Mračni okean koji počiva pod zvezdanim noćnim nebom.

3. Hladna izmaglica prekriva pučinu.

4. Sunce upravo počinje da tone na zagasitom horizontu.

Rešenje:

Vaš opis prizora koji ste videli kroz prozor hotelske sobe predstavlja viziju idealne veze između dvoje zaljubljenih i govori o tome čemu u ljubavi najviše težite.

1. Jarko podnevno sunce koje blista nad pučinom - strast i uzbuđenje osnovni su sastojci vaše idealne romanse. Za vas ljubav nije ona prava ako ne gori poput vatre, a ukoliko to znači da u njoj ima i opasnosti, na kraju se uvek pokaže da je ipak bila vredna truda.

2. Mračni okean koji počiva pod zvezdanim noćnim nebom - drugi vas možda smatraju pomalo čudnim i staromodnim, ali vi u jednoj vezi prvenstveno tražite posvećenost i iskrenu odanost. A kada nebo drugih ljubavnika prekriju oblaci ili proguta plamen, vi ćete i dalje uživati u mirnim noćima – zajedno.

3. Hladna izmaglica prekriva pučinu - za vas je linija koja razdvaja prijateljstvo i ljubav tanka; oni neizbežno prelaze jedno u drugo. Idealna veza za vas je veza s nekim kome možete ispričati svoje tajne, zajedno se smejati i šaliti, opustiti se i ponašati se prirodno.

4. Sunce upravo počinje da tone na zagasitom horizontu – čeznete za ljubavnom pričom iz knjiga koja odiše savršenstvom slika s razglednica. Za vas sve mora da bude idealno, od susreta i prvog poljupca, preko venčanja iz bajke pa sve do kuće s belom ogradom.

Žaklina Milenković