Pratioci Emine Jahović navikli su da pevačica svake godine na Instagramu emotivnom porukom čestita suprugu rođendan, ali ovogodišnja čestitka je izazvala velike sumnje javnosti u odnos Emine i Mustafe.

Mediji pišu da su Emina i Mustafa jedno drugom čestitali rođendane na društvenoj mreži Instagram kako javnost ne bi posumnjala na probleme u braku. 

PROČITAJTE JOŠ: MOŽE DA PRIUŠTI SVAKA ŽENA: ovaj modni detalj košta samo 200 dinara, a učiniće da izgledate zanosno (FOTO + VIDEO)

Iako je do sada suprugu Mustafi upućivala emotivne poruke putem društvenih mreža, ovog 11. januara Emina je objavila staru sliku Mustafe sa sinovima i napisala samo: "Srećan, srećan rođendan".

U javnosti su se proširile glasine da Emina Jahović navodno poslednjih meseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima.

Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima. Naime, već mesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda. Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se, kako saznajemo, iz kuće odselio Mustafa dok je Emina ostala sa decom u luksuznom stanu.

Kliknite OVDE da pročitate šta je pevačice rekla o problemima u braku!

@yaemina је поделио/ла објаву дана 10. Јан 2018. у 9:55 PST

PageBreak

"Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali", kaže blizak pevačici.

PROČITAJTE JOŠ: EMINA JAHOVIĆ POKAZALA KAKVA JE DOMAĆICA: evo kakav je kolač spremila popularna pevačica (VIDEO)

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

"Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu", kaže dalje izvor.

Međutim, ponovo su usledili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

"Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega", dodaje izvor.

Jahovićeva se poslednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma i tada je govorila da je u braku sve u najboljem redu, te da nema govora o rastanku.


@yaemina је поделио/ла објаву дана 3. Јан 2018. у 6:37 PST

Izvor: Blic