Skupoceni pokloni nisu ono što čini čar rođendana, već iznenađenja i trenutak pažnje koji se pamte za ceo život, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ DRŽE DO SRPSKE TRADICIJE: evo kako je omiljeni srpski par odlučio da vaspitava ćerku Ninu (FOTO)

Tako je pevačica Jelena Tomašević na Instagramu podelila fotografiju najdražeg poklona koji je dobila za rođendan. Ako ste mislili da je u pitanju skupocenja ogrlica, buket cveća ili nova haljina, varate se. Jelenu je najviše oduševila čestitka koju je dobila od supruga i ćerke.

Glumac Ivan Bosiljčić i Jelena su u već nekoliko godina u braku, a njihovu sreću je upotpunila ćerkica Nina (5). Jelena je na dan svog rođendana objavila fotografiju čestitke od ćerke na kojoj piše: "Srećan rođendan mama", dok na Ivanovoj piše "Srećan rođendan ženo moja."

Ivan i Nina su nacrtali po cvet na svbojim čestitkama i oduševili pevačicu, a ne sumnjamo da ovako malo i slatko iznenađenje može da zagreje srce svake supruge i mame.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ NAJLEPŠI PAR U GRČKOJ: Nove slike sa letovanja osvojile Internet (FOTO)

Izvor: Lepa & srećna