Petrik Kvin, osnivač popularnog sajta „Život jednog oca” bio je šokiran neverovatnom reakcijom čitalaca kada je objavio fotografiju novorođene bebe i njene prabake od 101. godinu.

Fotografiju je poslala Sara Ham iz Arizone, a upravo je njen postupak inspirisao 120 čitalaca da joj se pridruže i objave slične dirljive porodične fotografije.

Patrik kaže da ga je još više impresioniralo to što ova razlika od 101 godinu i nije bila najveća, jer mu je jedna žena poslala fotografiju svog sina i bake, a razlika između njih je, kako tvrdi, čak 112 godina.

VIŠE: Dirljivo i životno pismo: 18 saveta koje deda ostavlja u amanet unucima

101 year difference.

Posted by Life of Dad on Wednesday, March 18, 2015

"Veoma me raduje što su ljudi tako reagovali na objavu ove divne slike. Ta fotografija pokazuje divnu vezu između dve generacije," kazao je Kvin.

Baka Rosa je rođena davnog 13. juna 1913. Ona je tada bila najmlađe dete u svojoj porodici. Rosa ima troje dece, petroro unučadi, i čak desetoro praunučadi i trenutno živi sa svojom najstarijom ćerkom u Arizoni.

VIŠE: 17 sekundi smeha koji će vam ulepšati dan: beba i prase! (VIDEO)

"Moja baka i ja smo zajedno odrasle u Mičigenu i zajedno smo provele dobar deo života zajedno, sve do 2007. Njen otac je prvi u mestu imao automobil, baka Rosa je predavala kao učiteljica u lokalnoj školi 43 godini." kazala je Sara Ham, koja je i napravila ovu dirljivu fotografiju.

Brojni čitaoci, oduševljeni fotografijom su počeli da šalju svoje porodične slike.

Tekst: Sanja Jakšić

Izvor: Blic