Pismo koje je Džoni Keš 1994. godine napisao svojoj supruzi Džun Karter proglašeno je najlepšim ljubavnim pismom svih vremena u anketi britanskog osiguravajućeg društva Beagle Street.

VIŠE: Kristina Kovač: Evo koliko ga volim

Pismo vam prenosimo u celosti:

"Srećan rođendan, princezo.

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta želimo bez ijednog postavljenog pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugome. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.

Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspiriraš. Tvoj uticaj čini me boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim.

Sretan rođendan, princezo."

Inače ljubav između njih dvoje posredno se vidi i u poslednjem spotu koji je za pesmu "Hurt" uradio jedan od najvećih pevača u SAD. Između ostalog Keš u pesmi kaže:

"Sve koje sam znao, odlaze na kraju...", kada kamera prikazuje portret njegove supruge. Džun Karter umrla je u maju 2003. godine, dok je slavni pevač preminuo u septembru iste godine.

Izvor: Kurir