Tanišku Abraham, mali genije koji je bio član Mense u četvrtoj godini, a već sa 10 dobio diplomu završene srednje škole i to sa najvišim ocenama kaže da nije bilo baš najlakše diplomirati, ali da ne može ni da se žali da mu je bilo teško.

Ovog malog dečaka, koji postaje ozbiljna konkurencija naučnicima, školovali su roditelji kod kuće, a diploma za završenu srednju školi dodeljena mu je na ceremoniji u Muzeju automobila u Sakramentu. Zapravo, mali genije završio je sa školom ranije, još u mesecu martu 2014. godine, ali kako je bio zauzet oko obaveza vezanim za koledž diploma je morala da pričeka.

Mali Abraham već ima ozbiljne planove, a oni su da najpre završi studije na River Koledžu u Americi, a zatim da nastavi svoje školovanje na Univerzitetu Kalifornija.

Ukoliko ste se pitali kako to da dete od 10 godina ima interesovanje i neviđene intelektualne sposobnosti, Abraham odgovara:

"Kada čujem neke podatke, informacije o tim podacima direktno mi dolaze u mozak. Ne znam šta je to, ali tako je kod mene. Tako funkcioniše moj mozak", bio je iskren mali genije.

Na pitanje šta mu je krajnji cilj, ističe da želi da bude naučnik ali i da mu je želja da se ostvari kao predsednik države.