Evo koji su to istinski znaci da se pretvarate u svoju majku.

1. Počeli ste svojoj deci da govorite stvari kao što su ove: "Baš me briga što nije fer" ili "Zato što ja tako kažem". Shvatili ste da rečenice koje su vas u detinjstvu izluđivale počinju da imaju smisla.

2. Pokušali ste da glumite da ste "mnogo kul" kad su se pojavile nove klinke na praksi u vašoj firmi. Ne znate zašto su vas čudno gledale, pa zar ljudi ne govore više "superiška"?

3. Treba vam dosta vremena da izađete iz stana. Čak i kad zaključavate ulazna vrata pitate se jeste li isključili peglu, ringlu...

4. Ne snalazite se najbolje s novim tehnologijama. Kako se isključuje ovaj tablet?

5. Malo vas povredi kada vas prodavci u prodavnici ne pozdrave, ili se bezobrazno odnose prema vama.

6. Shvatili ste da su televizijske sapunice kvalitetnije nego što je to pre bio slučaj, a domaći zabavni program je stvarno smešan.

7. U prodavnicu ni ne pomišljate da odete bez pažljivo ispisanog spiska potrebnih stvari.

8. Više vas ne zanimaju top liste popularne muzike i redovno molite prijatelje da smanje jačinu zvuka na plejerima, jer vam ne odgovaraju baš.

9. Iz stana ne izlazite dok ne pospremite prostor. A i zašto da ne, ipak ste te pantalone previše platili da bi ih tako nehajno bačene ostavili na fotelji u dnevnoj sobi.

10. Shvatili ste da je vaša majka bila u pravu sve vreme za to da su kratke majice do pupka stvarno glup izbor za vetrovito vreme, plastične kesice uvek nekako dobro dođu za imati pri ruci (u torbi), a "loši momci" na motorima će vam stvarno slomiti srce.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr