Koliko je Novaku važno vreme provedeno s porodicom svedoče i fotografije koje velikodušno deli sa svojim pratiocima na Instagramu i Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ: Ovako jede šampion: evo šta se nalazi u jelovniku Novaka Đokovića

Tako je i u jeku raspleta turnira u Njujorku slavni Nole uživao u igri sa svojim prvencem a u kratkom komentaru naglasio koliko mu je to važno.

"Ako postoji najvažnija motivacija da odigram dobro večeras, evo u čemu se sastoji", napisao je Novak uz haštag family (porodica).

Posvećenost detetu i svoj deci sveta Novak je dokazao nebrojeno puta do sada, a u avgustu ove godine Fond Ujedinjenih nacija za decu i omladinu (UNICEF) imenovao je Novaka Đokovića za svog globalnog ambasadora dobre volje.

"Novak Đoković je istinski šampion za svu decu sveta", rekla je tom prilikom Joka Brant, zamenica izvršnog direktora Unicefa, a za Stefana je - nema sumnje - veliki šampion ipak, samo, tata... koga je najlepše gnjaviti u igri na podu!

SLIKE ŠAMPIONA NOVAKA ĐOKOVIĆA POGLEDAJTE I U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Naš teniski as Novak Đoković nikad ne propušta da oda priznanje svom timu i supruzi Jeleni Đoković i da se zahvali na podršci. Međutim, i sin Stefan pomaže iz sve snage...