Grupa od nekoliko različitih vrtova ispunjenih najrazličitijim vrstama cveća, zelenima, drveća i stilova nazvana “Bučart vrtovi” je atrakcija koju ne bi trebalo propustiti!

Naziv “Bučart vrtovi” potiče od imena porodice Bučart koja je još u prošlom veku počela uređenje bašte, a nacionalni park u Kanadi nastavio i napravio pravo carstvo cveća.

Ogromna površina koje zauzimaju ovu vrtovi ispunjena je različitim vrtovima, a svaki ima svoj poseban naziv i stil. Tako da posetioci imaju priliku da vide "Italijanski", "Japanski", privatni vrt Džejn Bučart, "Mediteranski", pa čak i vrt namenjen najmlađima.

Upoznajte floru i hiljade stotine različitih vrsta ruža u bašti koja je nazvana “Ružin vrt”, dok je “Italijanski vrt” dizajniran specijalno za gospodina Bučerta: tu su fontane, crvene ruže i ostali detalji koji oslikavaju duh Italije.

Koliko su ove programske celine čarobne govori i činjenica da svaka od njih menja na izuzetno lep način tokom četiri godišnja doba, pa svaku treba ponovo posetiti! Dok ne krenete na put u Kanadu, uživajte u fotografijama u našoj galeriji!

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta

LepaiSrecna Hiljade različitih vrsta cveća, savršena trava, uređeni vrtovi i milioni turista koji dolaze u Kanadu da bi posetili jedan od najlepših vrtova na svetu koji je prvobitno bio porodični...