Ispunjen najrazličitijim cvećem i zelenilom, ovaj vrt je pravi način da osigurate intimu u svom domu, a ideja se dopala i žiriju koji je prvu nagradu na čuvenoj izložbi cveća u Čelziju 2013. godine dodelio Londonskoj kompaniji "Homebase" u saradnji sa dizajerom Adamom Frostom.

Besprekorno ošišan travnjak uokviruje leje kojih u ovoj bašti ima i više nego dovoljno, a u zadnjem delu dvorišta nalazi se kutak za sedenje i opuštanje.

Osim obične garniture za sedenje, ideja Adama Frosta, hortikulturiste koji je napravio ovaj raj, bila je da se sagradi zid koji će ujedno poslužiti i kao moderan baštenski nameštaj. Zelenilo koje ispunjava baštu podseća i na divljinu, pa bez obzira da li vam se dom nalazi u centru grada uz veliki broj biljaka imaćete osećaj da se nalazite negde daleko od gradske buke i zagađenja.

Predlažemo da pogledate u galeriji kako izgleda ovaj rajski vrt koji je zaslužno osvojio zlatnu medalju.

LepaiSrecna Kada se udruže ljubav prema hortikulturi i dizajnerska kompanija koja želi da ideje umetnika pretoči u stvarnost, zlatna medalja je zagarantovana! Pogledajte porodični vrt za uživanje koji je odneo prvu nagradu na izložbi cveća u Čelziju 2013. godine…