3. Maslačak

Isceljivanje: Žuti cvet može izlečiti bes, ljutnju, ogorčenost i ljubomoru. Prekrasno je raditi s belim karakteristističnim pahuljastim cvetom; naročito su dobri za ostvarivanje snova. Pobuđuje osećaj mira.

Poruka Maslačka: “Želio bih da vam pomognem da se uzdignete iznad nižih energija poput emocija gorčine i besa. Takođe mogu da pomognem u manifestovanju vaših želja.”

4. Gardenija

Isceljivanje: Gardenija je odlična za sve ljude koji pate od hroničnog stresa. Njeni cvetovi uklanjaju stresne emocije iz vašeg života i podsećaju vas da je vreme za igru i smeh.

Poruka Gardenije: „Budite blizu mene i udišite moj prefinjeni parfem. Pomoći ću vam da zaboravite sav stres i brige. Sada je vreme da uživate u blaženoj fazi svog života.“

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVITE OTROVE U BAŠTI, NAPRAVITE PRIRODNI INSEKTICID: buhač možete i sami da gajite, evo kako! (RECEPTI + SAVETI)

5. Jorgovan

Isceljivanje: Jorgovan je divan smirujući cvijet koji pomaže u borbi protiv užurbanosti i jurnjave u svakodnevnom životu. Pogodan je za ljude koji pate od anksioznosti ili depresije.

Poruka Jorgovana: “Otpustite sve iritantne, depresivne misli i zamenite ih sa pozitivnim stavovima i osećajima. Možete to učiniti, ja ću vas podržati. “

6. Orhideja

Isceljivanje: Energija orhideje je vrlo visoka. Ona vas podseća da ste zaslužili samo ono najbolje i da je to jedina stvar na koju se treba usredsrediti.

Poruka Orhideje: “Sa svakim korakom sve ste bliži svom cilju. Nije vreme za odustajanje; još malo se potrudite. Nastavite i posegnite za zvezdama.”

7. Ruža (Crvena)

Isceljivanje: Crvena ruža je simbol ljubavi i strasti, tradicionalno je romantičan dar. Njena moćna isceljujuća energija topi blokade u vašem srcu. Na taj način lakše je privući ili učvrstiti ljubav u vašem životu. Ruža pripada yang principu. Povezana je s arhangelom Urielom.

Poruka Ruže: “Vi zaslužujete ljubav; dopustite mi da vam pomognem u ovom području. Zajedno ćemo pronaći duboku povezanost i strast koju tražite. Sa vašim dopuštenjem, ja ću isceliti te rane i omogućiti vam da krenete dalje sa pozitivnošću.“

Izvor: Atma