Nije lako odabrati prikladne kombinacije slika vaših bašti, ali su to uvek slatke "muke"!

U ovom slučaju, odlučili smo se da u jednom tekstu predstavimo samo dve bašte jer su toliko bogate galerijama slika da bi čak i samo jedna bašta više došla, možda, manje do izražaja.

A baštovanski snovi su svi jednaki - negovane biljke, uznapredovale voćke, uredni travnjaci...

Neki od naših čitalaca su tek na početku baštovanskih iskustava, drugi su već oprobani i dokazani u svom umeću. Upravo se rad veštih ruku prepoznaje u ova dva vrta. Ove slike deo su našeg zajedničkog baštovanskog prostora na Internetu i možete u njima uživati i na Fejsbuk stranici "Moja lepa bašta". Ovde nema takmičenja već samo uživanja!

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte, maj 2015: cvetna carstva Sanje Tasić, Sanje Kračunov i Vesne Stojiljković

Podsećamo vas da ovo nije deo konkursa, kao i da oni koji to žele mogu da učestvuju i na nagradnom konkursu čije su propozicije objašnjene na linku OVDE.

Pogledajte prelepe magnolije u bašti Verice Kamaljević, iz sela Dragolj, opština Gornji Milanovac! Ostale slike iz njenog vrta pogledatje u galeriji slika na dnu teksta.

Pogledajte i divne žardinjere u vrtu Đure Kraguljevića iz Beograda! Ostale slike iz njegove bašte pogledajte u galeriji slika na dnu teksta.

Uz ove dve fotografije koje objavljujemo unutar teksta, očekuje vas i bogata galerija slika - uz svaku je potpis vrednog baštovana i fotografa!

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta

LepaiSrecna Jedna bašta je u Beogradu, a druga u selu Dragolj, opština Gornji Milanovac! Obe izgledaju kao da su nastale u snovima najmaštovitijih baštovana a naši čitaoci to sigurno i jesu...