Neobična, egzotična orhideja oduvek je bila poseban ukras za svaki dom. Raskošna, u spektru neverovatnih nijansi pružala je vrsnim baštovanima priliku da osveže i ulepšaju svoje zeleno carstvo.

Zato, ne bi trebalo da nas čudi što je upravo ovaj cvet, i to u ružičastoj, blistavoj boji inspirisao kompaniju Panton da jednu nijansu ljubičaste nazove "blistava orhideja" (Radiant orchid), a potom je proglasi za glavnu boju u 2014. godini.

Ako želite da i vaš dom bude u trendu, možete uz pomoć orhideje, ili nekog drugog cveta u nijansi ljubičaste koja najviše podseća na miks ružičaste i lavandoljubičaste da joj date taj trendi izgled, odnosno da je obojite u boju koja će dominirati naredne godine svetom mode, enterijera.

Za raskošan, egzotičan izgled idealno bi bilo da čitav jedan prozor posvetite orhidejama! Ne zaboravite da će ova boja vladati čitavom godinom, pa izaberite i puzavice za baštu u ovoj boji. Za sitne detalje u kući, Lisa vam predlaže da neobičan cvet orhideje stavite u providnu, staklenu vazu, zanimljivog oblika. Bez velikog truda, daćete svakom kutku svežinu i šarm. Ukoliko u vašoj zelenoj zoni imate neki nameštaj poput kredenca, ili stočića, možete da ih ofarbate u pomenutu boju, ili ukrasite opet sa nekom dekorativnom saksijom u toploj, ljubičastoj boji.

Mogućnosti je mnogo, pa svakako pogledajte našu galeriju sliku i inspirišite se primerima koji su već obojeni u ovu veličanstvenu boju!

LepaiSrecna Obojite svoju zelenu zonu uz pomoć blistavih orhideja, gracioznih ljubičica ili nežnih lala u niijansu ljubičaste boje, puna tonova ružičaste, fuksije i breskve....I imaćete svoj trendi kutak, jer nova ljubičasta je boja za 2014. godinu!