Dom je odraz naše ličnosti, pa nas ne čudi zašto nam je pri uređenju doma svaki detalj važan! Ali, ukoliko maštate o stanu koji je unikatan i pruža nešto više od prosečnog izgleda, onda će vas ovaj dom potpuno oduševiti, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Ovaj jedinstvenstan nalazi se u Kopenhagenu, Danska, a poseban pečat njegovom izgledu dalo je osvetljenje koje je delo italijanske kompanije Artemide. U dnevnoj sobi  nalazi se ugaona garnitura sa delovima i jastucima u različitim bojama, a najdominantnija je plava. Sobu jedinstvenom čini zid na kojem su nacrtane pruge, a specifičnu igru geometrije prave slike na zidu u raznim bojama. Viseći loptasti lusteri usklađeni su sa stonim lampama iz iste kolekcije.

Kuhinja je mala, ali vrlo praktična. Sastoji se od visećih delova za sudove i radne površine. Dizajneri su vešto izabrali svetlu boju kuhinje kako se ne bi posebno isticala i optički smanjivala prostor, jedino je radna ploča u kontrastnoj, tamnoj boji. Kao i u svakoj prostoriji, i ovde je osvetljenje unikatno, pa ne sumnjamo da će vas neobični, moderni lusteri neće ostaviti ravnodušnim.

Radnasoba je vrlo jednostavna, ali detalji, unikatni luster, slike i biljke čine da prostor izgleda predivno.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVIĆE VAS BELA KUHINJA: zavirite u savršen jednosoban stan u skandinavskom stilu (FOTO)

Okrugli beli sto i drvene stolice osnovni su nameštaj u trpezariju, a jednostavnost klasičnih boja ruše roze police na kojoj se nalazi neobiča skulpturalna lampa, knjige i razni detalji. 

Prostor je vrlo otvoren, svetao i funkcionalan, a oplemenjen je jedinstvenim slikama, detaljima različitih oblika i zelenim biljkama. Jednom rečju, savršena kombinacija skandinavskog i italijanskog dizajna!

Kliknite OVDE da listate slike jedinstvenog stana u Danskoj!


Izvor: Lepa & srećna 

LepaiSrecna Ako želite da vaš stan iizgleda potpuno drugačije od drugih, oduševiće vas jedinstvenost ovog doma u Danskoj!