"Večiti smo putnici",  kaže naš čitalac Nikola Sotirovski čije su fotografije skladnog stana oduševile članove Fejsbuk zajednice "Moj stan".

"Zato smo supruga i ja raznim detaljima  sa dragih putovanja sa najudaljenijih tačaka naše planete popunjavali stambeni prostor i danas nas oni podsećaju na divne trenutke. Takvi su, recimo, detalji baš ovi magnetići koje vidite u kuhinji.!

PROČITAJTE JOŠ: Kako sam uredila svoj dom: Sandrin tip-top stan u kojem je sve na svom mestu (4000 FB lajkova!)

Stan bračnog para Sotirovski nalazi se u potkrovlju stambene zgrade u Nišu, a u stanu postoje  dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba i tri dečje sobe, kao i hodnik, dva kupatila i terasa.

Nisu imali pomoć stručnjaka, objašnjava Nikola, već  su supruga i on stan uredjivali po ličnom nahodjenju. "Poštoval smo i želje naše troje dece.  Kombinovali smo drvo, kamen i gvoždje  pazeći da ne narušimo viševekovni prirodni sklad tih materijala. 

PROČITAJTE JOŠ: Kako sam uredio svoj stan: Najdraži detalji i svetle boje čine moj dom jedinstvenim

Osim bele boje, kojom je okrečen stan kako bi delovao veći, dominiraju  nijanse braon boje (od tamne -  boja plafonskih greda do bež boje kamena na zidovima). Otuda je i kuhinja, koja je sa trpezarijom i dnevnom sobom jedna celina, bež boje u kombinaciji sa tamnijom braon bojom.

Zahvaljujući krovnim prozorima, u stanu ima dosta svetla pa lepo uspevaju naše omiljene zelene biljke, kaže Nikola.  Poseban večernji štimung daju  ugradne LED lampe kojih na plafonu, koji je u više nivoa, ima 86 sijalica.

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna U potkrovlju stambene zgrade u Nišu, naš čitalac Nikola Sotirovski sa suprugom uredio je stan koji pleni skladom materijala...