Kako da napravite u svom domu prazničnu atmosferu bez trošenja previše novca na skupe dekoracije? Predstavljamo vam jelku od šišarki i kartona, najjeftiniju, a najoriginalniju dekoraciju koja je postala pravi trend, piše Lisa.

Ako nemate prostora u svom stanu za veliko i raskošno drvo ili ne želite da trošite novac na ukrase, onda je ova mini eko jelka pravi izbor za vas.

PROČITAJTE JOŠ: POM POM JELKA osvaja srca za praznike: kako da SAMI napravite mekanu jelku od POMPONA (VIDEO + URADI SAM)

Osim što ovom jelkom možete na fantastičan način ukrasiti dom, takođe možete učiniti da i vaša trpeza izgleda prelepo i autentično. Idealan predlog je da napravite jednu jelku od šišarki i stavite je na sredinu stola za ručavanje i sačekate oduševljenje vaše porodice i prijatelja.

Za izradu ove jelke potrebne su vam samo 3 stvari, a to su tanji karton ili deblji papir, šišarke i lepak. Papir savijte u fišek ili u oblik kupe bez dna, pa preko njega lepite šišarke, od dna ka vrhu.

Mnogi će pomisliti kako je ova dekoracija previše jednostavna za novogodišnje praznike koje uvek krase jarke boje i svetlucavi ukrasi. Međutim, ako vam se ne sviđa obična jelka od šišarki vi je možete ukraiti po svom ukusu i želji.

PROČITAJTE JOŠ: Praznična dekoracija koja je osvojila Internet: kako da napravite KUGLA JELKU od zimzelenih grančica i šišarki (URADI SAM + VIDEO)

Predlažemo vam da poprskate jelku šljokicama ili nekim sprejom koji možete kupiti u radnjama za prodaju boja i lakova. Možete obojiti jelku u omiljenu boju ili na njen vrh staviti zvezdu, opet ćete dobiti krativnu i jedinstvenu dekoraciju.

Ceo postupak izrade jeftine jelke od šišarki i kartona možete pogledati u video prilogu!

Izvor: Lisa