Živite u malom stanu u kojem je nemoguće pronaći zaseban kutak za spavanje za svakog člana porodice? Predstavljamo vam fantastičan ležaj koja će vaš problem rešiti za 1 minut!

Inspirišemo vas i otkrivamo magičan kauč koji je oduševio Internet. Naime, ovaj kauč na prvi pogled deluje obično, ali on je pravo čudo u svetu nameštaja. Od ovog običnog ležaja za manje od 2 minuta možete napraviti krevet na sprat za vaše mališane, piše Lisa.

PROČITAJTE JOŠ: Ležaj-fotelja na rasklapanje za 5000 lajkova: dizajnerski nameštaj za mali stan koji oduševljava Fejsbuk zajednicu (FOTO)

Kada se na kauču sklone jastuci koji služe kao naslon otkriva se šipka koju kada povučete odmah dobijate krevet na sprat. Kada povučete deo ispod ova dva kreveta dobićete i dva dušeka

Osim što je vrlo praktičan, ovaj krevet deluje čvrsto, bezbedno i udobno. Takođe, nije potreban veliki trud kako bi ga vratili u prvobitno stanje, već uz par koraka vaš krevet na sprat postaće kauč.

PROČITAJTE JOŠ: Krevet i fioke pod kosinama krova: fantastično rešenje kako da iskoristite nepristupačan prostor u potkrovlju (FOTO + VIDEO)

Ovaj ležaj idealan je za porodicu sa više dece, ali ne sumnjamo da će se dopasti svima jer predstavlja odličan izbor za vašu dnevnu sobu, a kada vam dođu gosti imaće idealan krevet za spavanje.

Pogledajte video i otkrijte čari ovog vrlo praktičnog ležaja!

Izvor: Lisa