Sve više se zahuktavaju pripreme za svadbu najintrigantnijeg turskog para, donedavno zakletog neženje i zavodnika Kenana İmirzalioglua (42) i 14 godina mlađe glumice Sinem Kobal. 

PROČITAJTE JOŠ: Romantična turska proševina: zgodni Kenan Imirzalioglu (41) opremio verenicu Sinem kao princezu (3 VENČANICE!)

Mediji s velikom pažnjom prate sve što se dešava, pa je, između ostalog, objavljeno da je par kupio vilu s prelepim pogledom na Bosfor i da će se u nju useliti nakon venčanja. A ono je sa 21. pomereno na 14. maj 2016. Naime, 21. maja pada praznik Berat kandili (očišćenje od greha), a stari kažu da to nije dobro vreme za sklapanje braka, pa su Imirzaliogluovi posavetovali zaljubljeni par da izabere neki drugi dan. 

Prelepu dvospratnicu sa ogromnim vrtom (Sinem obožava bujne bašte pomalo divljeg šmeka) urediće Nuraj Kobal, nevestina majka. Ona je već pokazala da ima ukusa i da se u to razume, pa je čak pokrenula posao za uređenje enterijera kao i sajt.

Mama Nuraj je, naime, prošlog leta, dok su se njena jedinica i markantni Kenan zabavljali po Londonu i egejskoj obali, sredila vilu na samoj obali Bosfora u kojoj sada živi Sinem. I ova vila ima veliki vrt u kome mlada glumica provodi mnogo vremena, a na društvenim mrežama se pohvalila i da joj je jedna mandarina prvi put donela rod.

Iako troškovi oko svadbe vrtoglavo rastu, a uz to je Kenan na ostrvu Džunda kupio staru kamenu kuću, istorijski spomenik koji je kandidat za listu svetske baštine, par je, baš poput holivudskog kolege Džordža Klunija, glatko odbio ponude za sponzorstvo.

Ali je ipak prihvatio da svadbu snimaju TV MBC4, kanal Ujedinjenih Arapskih Emirata,  zatim BBC Entertainment i CNN  i to – grčki.

Vila u koju će se mladenci useliti kad je dotera tašta Nuraj.

UKOLIKO TEKST ČITATE PREKO MOBILNOG TELEFONA SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

☺️

A photo posted by @nuraymehmetkobal on Oct 1, 2015 at 4:32am PDT

A photo posted by @nuraymehmetkobal on Aug 16, 2015 at 4:29am PDT

A photo posted by @nuraymehmetkobal on Jul 23, 2015 at 5:31am PDT

A photo posted by @nuraymehmetkobal on Jul 23, 2015 at 5:29am PDT

A photo posted by @nuraymehmetkobal on Jul 12, 2015 at 10:18am PDT

Dalindan mandalinalarimiz olmus@idiletisim

A photo posted by Sinem Kobal (@sinemkobal) on Nov 7, 2015 at 12:00am PST

Tekt: M. Ranisavljević

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Ova prelepa vila ima veliki vrt u kome mlada glumica Sinem Kobal provodi mnogo vremena, a na društvenim mrežama se pohvalila i da joj je jedna mandarina prvi put donela rod. Mama Nuraj se pobrinula za to...