Bledozlatne nijanse penušavog pića odličan su izbor kako za ukrašavanje bogatih, zelenih jelki koje se uklapaju u tradicionalni stil ali i uz svedene, ekološke jelke koje se danas često prave od najobičnijih grana drveta.

Odlične predloge kako možete da napravite takve jelke pogledajte ovde.


Sjajno će izgledati i na belim jelkama koje su naročito popularne ove godine.

Najjednostavnije rešenje da ovom bojom dopunite svoj asortiman novogodišnjih ukrasa jeste da kupite nekoliko sveća, a ako ste raspoloženi za ručni rad, nabavite bledozlatni sprej i njime isprskajte šišarke, orahe u ljusci ili suve grančice zanimljivih oblika.

Jeftinu, a efektnu dekoraciju predstavljaće i razne ukrasne trake u zlatnim nijansama. Odličan detalj je i ova činija za voće od masivnog stakla koja je napunjena vodom i zlatnim perlicama, a na površini plutaju male ukrasne sveće u boji zlata.

Ako se odlučite za ozbiljniju investiciju, komplet podmetača za tanjire u bledozlatnoj boji biće interesantno rešenje koje će vašu trpezu pretvoriti u pravi kraljevski sto. Još ideja za primenu ove hit nijanse pogledajte u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Koliko god da su običaji ukrašavanja doma pred Novu godinu i Božić deo stare tradicije, ipak i tu vladaju trendovi. Na prelazu iz 2014. u srećnu, lepu i Novu 2015. godinu predlažemo detalje u nežnim bledozlatnim nijansama šampanjca!