Zidovi, parket, cigle, pa čak i neobičan sto u trpezariji obojeni su u jednostavnu belu boju. Na prvi pogled ovakav apartman može delovati hladno i odbojno, ali tajvanski dizajneri iz kompanije Zaksis Dizajn (Z-axis design) pobrinuli su se da pažnju skrenu detaljima koji su belo carstvo pretvorili u prijatan, moderan stan.

U dnevnom boravku pažnju privlači neobična polica za knjige sa otvorom u tirkiznoj boji u kojem će bilo koji detalj dobiti počasno, naglašeno mesto. Preporučujemo istu boju, ali vi svakako možete izabrati i neku drugu, jarku nijansu. Lejzi beg kao nezaobilazni element za uživanje je takođe u boji tirkiza čime se razbija belina čitavog prostora. Sto u trpezariji nema postolje pa deluje kao da lebdi u vazduhu, dok je luster na plafonu pomeren ka zoni za ručavanje i deluje kao mini skulptura u vazduhu. 

Dok u većem delu stana preovladava belina, spavaća soba obojena je toplijim tonovima. Sivi i narandžasti detalji na posteljini pravo su osveženje, a pored prozora smešten je kutak za uživanje u kojem pre spavanja ili rano ujutru možete popiti kafu i čitati omiljenu knjigu.

Pogledajte galeriju slika i pronađite zanimljive detalje za svoj dom...

Spomenka Marić

LepaiSrecna Zaboravite sve primedbe kako je bela boja dosadna i sterilna! Uz neobične detalje u boji, stan sa velikim belim površinama može izgledati vrlo moderno i elegantno...