Zakrivljene površine ublažavaju tu oštru granicu koja je stvorena između dve kontrastne boje, tako da paradoksalno ovaj enterijer pruža osećaj topline i pored minimalističkog pristupa čitavom uređenju.

Svetli plakari i mračni kontrast crnih ploča predstavlja pravu igru geometrijskih linija i oblika koje čitavom prostoru daju dozu kreativnosti.

Sa desne strane napravljeno je istovremeno izbočena, ali i skrivena ostava, na šta se dalje nastavlja kuhinja. Spoj između gornjih i donjih belih površina kuhinje predstavljaju sjajne crne površine koje se uvijaju i preko donjih delova plakara pružajući im izvanredan izgled.

Kutak prekriven reflektujućim materijalima stvara iluziju dvostrukog prostora. Odraz velikih prozora sa suprotne strane ispunjava prostoriju svetlošću. Celo kupatilo prekriveno je gipsom koji izgleda skoro kao beton, dajući mu hladniji izgled. Ove neobične iluzije i moderan ambijent možete detaljnije pogledati u galeriji fotografija.

Radmila Jeremić

LepaiSrecna Luksuzni penthaus namenjen je velikim estetama koje uživaju u čarima minimalizma, s obzirom na to da je čitav enterijer oslikan paletom crne i bele boje. Masovni plakari izgledaju kao sastavni deo postojećih zidova, dok crne površine deluju kao otrgnute od njih, praveći apstraktnu igru tame i svetlosti.