Ako ste mislili da je vaš stan mali ili da vam je tesna spavaća soba, pogledajte ovaj mikro apartman u srcu Madrida koji ima šarm i funkcionalnost daleko većih prostora.

Madridski apartman prostire se na 57 kvadratnih metara,a podeljen je na dva nivoa što bi mnoge bi u startu odbilo pri kupovini ili iznajmljivanju... A kako u 22 kvadrata staje sve, možete pročitatiovde.

Da je moguće u ovom malenom stanu biti srećan i ludo se zabavljati, pri tom radeći uobičajene kućne poslove pokazuje simpatičan video koji demonstrira da je ovaj stan drugačiji od drugih.

Sa skrivenim vratima i pokretnim zidovima koji oslobađaju više prostora nego što možete da zamislite, ovaj mali raj koji je osmislio tim "Elii" prati priča “svaki dan je prilika da nešto promenimo, redizajniramo“.

I upravo ta mogućnost da konstatno menjate prostor je najveća draž ovog šarmatnog stančića koji najviše podseća na neko nedovršeno potkrovlje.  

“Skriveni delovi su bili početna osnova projekta. Trudili smo se da iskoristimo maksimalno ovaj prostor i da napravimo zonu u kojoj će se kao na sceni neprestano menjati raspored, kao i funkcija predmeta,“ stoji u komentaru Elii tima.

A vlasnica? Ona blista od sreće i zaljubljena je u svoj mali raj u kojem već sada obožava da lenčari na improvizovanoj platnenoj ljuljuški, đuska uz disco kugle i skroluje po laptopu sedeći na udobnim stepenicama.

Pogledajte video i ukradite i vi trenutak sreće, a i nekoliko ideja za svoj prostor...