Ako ste pasionirani ljubitelj knjiga i ne znate do kog broja će narasti vaša kolekcija, onda je "REK" prava polica za vas!

Pažljivo oblikovani cik-cak elementi uklapaju se jedan u drugi, a kako ih širite, tako otvori i stalaže za knjige postaju sve veći. Uski elementi bili bi idealni za časopise, ali čitava polica se može podesiti u skladu sa vašim ukusom, potrebama i enterijerom. "REK" polica pruža fantastične mogućnosti i za igru bojama, imajući u vidu solidnu debljinu svake stalaže (36 cm) i razne kombinacije boja za unutrašnjost i spoljne ivice.

Ovaj sjajni komad nameštaja potpisuje Rajnije de Jong, dizajner i proizvođač koji radi u Roterdamu, a cilj mu je, kako kaže, da istražuje inovativne koncepte i skulpturalne oblike. U ovoj polici, misija je, sigurno, ostvarena! Pogledajte detalje u galeriji slika...

LepaiSrecna Polica "REK" može da se poveća i smanji u zavisnosti od vaše kolekcije knjiga i prostora u koji treba da je smestite, a pruža sjajne mogućnosti kad je reč o kombinaciji boja.