Ako želite da vaš stan odiše savremenošću morate zaboraviti velike regale. Slobodni zidovi na kojima se nalazi tek nekoliko originalnih polica jedna su od osnovnih karakteristika savremenog životnog prostora.

Ali onda se postavlja pitanje gde sa uvek neophodnim sitnicama čije je mesto bilo u fiokama glomaznih regala. Pravo rešenje je komoda.

Savremene komode čudo su od dizajna. U njih može da stane sve za šta nigde drugde nema mesta, a preko vam je potrebno. Neke od njih imaju dobro osmišljen prostor za knjige, a druge originalni stakleni prostor za omiljeno fino posuđe, a sve u zavisnosti od toga šta posebno želite da istakete.

Da li ste ljubitelj iverice, punog drveta ili medijapana manje je bitno, jer dobar dizajn će doći do izražaja u svakom materijalu. Pogledajte galeriju komoda koje smo odabrali za vas i možda baš među njima pronađete onu koja nedostaje vašem domu.

Tekst: Minja Simić

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Originalan detalj, ali i neophodno mesto za odlaganje uvek potrebnih sitnica - pogledajte kakve komode su nezaobilazne u jednom savremenom stanu.