Bojite se da eksperimentišete sa jakim bojama u stanu? A želite da izbegnete dosadnu belu ili bež nijansu za zidove ili nameštaj?  Evo kako možete da uredite svoj stan da izgleda prostrano i svetlo, ali da ima dovoljno boja koje će ukućane ispunjavati vedrinom i spokojem, piše Lepa & Srećna.

Projekat za ovaj sjajno uređen trosoban stan potpisuju arhitekte Ruslan Kovalchuk i Stephen Tsimbalyuk, a na nezaboravan način kombinuje 3 pastelne boje: bebi roze, nebo plavu i mint zelenu.

Utisku izuzetno svetlog stana čiji projekat je pripremljen za dizajn studio Artpartner pojačan je i ogromnim oknima od poda do plafona, kao i oblaganjem poda laminatom u dezenu svetlog drveta.

PROČITAJTE JOŠ: 17 IDEJA ZA KREČENJE: najlepše boje za zidove u 2018. godini

Obratite pažnju i na velike slike na zidu dnevne sobe koje motivom oblaka kao da multiplikuju pogled kroz raskošne prozore.

Igra pastela nastavlja se i u izboru nameštaja: bledoroze garnitura za sedenje, svetloplave zavese i tepih, bela kuhinja i svetloplava sedišta na trpezarijskim stolicama, ružičasta draperija u gostinskoj sobi, plavosivo uzglavlje u spavaćoj...

PROČITAJTE JOŠ: JARKA BOJA JE TOP TREND U 2018: kako da nova kuhinja unese svetlost i radost u vaš dom (FOTO)

Zahvaljujući rustičnim materijalima kao što su drvene grede i prostirke sa krupnim uzorkom i neobično izloženim sporstskim rekvizitima (bicikl, gimnastički kolutovi), pri ovom pomalo riskantnom kombinovanju boja izbegnut je kič i "presladak" utisak. 

KAKO IZGLEDA OVA PRELEPA OAZA MIRA, POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA! 

LepaiSrecna Nežni tonovi odabranih boja odličan su primer kako da uredite stan u smirenim tonovima, ali sa dovoljno boja da ne deluje ni dosadno ni sumorno.