Novak Đoković ove godine zbog povrede ne učestvuje na turniru u Majamiju, ali sigurno je da ima lepe planove za boravak u ovom delu sveeta, gde je nedavno kupio prelepi stan sa pogledom na plažu.

Ova nekretnina ima tri spavaće sobe, i nalazi se u novom stambenom kompleksu "Eighty Seven Park", koji je projektovao slavni arhitekta Renco Pjano.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković odgovorio na 5 pitanja koja najviše zanimaju Srbiju: teniser otvoreno o ishrani, porodici i izgubljenom prvom mestu (FOTO)

Pored toga što pruža neverovatan pogled na Atlanski okean, Novak će u novom domu uživati u bazenu i privatnom parku, u kojem će nesumnjivo provoditi dosta vremena sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom, i bebom koja je na putu.

PROČITAJTE JOŠ: Saveti i motivacija Jelene Đoković: kako ustati posle poraza i izboriti se sa životnim iskušenjima (VIDEO)

Vest da je Đoković kupio ovu nekretninu objavljena je u januaru, a sada je otkrivena i cena. Našeg tenisera će ovaj stan koštati i do 8,9 miliona dolara, piše "The Real Deal". 

Kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cene se kreću od 1,6 do neverovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

PROČITAJTE JOŠ: 2 najdraža kućna posla Novaka Đokovića: najbolji teniser drži i jedan porodični rekord - evo koji! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Dizajn ljubavi i prirode: zavirite u restoran zdrave hrane koji su u Monte Karlu otvorili Jelena i Novak Đoković (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Dijana i Srđan Đoković otkrivaju roditeljske tajne: 5 saveta za odgajanje srećnog i uspešnog deteta kao što je Novak

SVE SLIKE NOVAKOVOG NOVOG STANA POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Tekst: N. R. , Lj.T.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Najbolji srpski teniser kupio je fantastičan stan sa predivnim pogledom na okean! Pogledajte slike stana i otkrijte koliko ovaj luksuz košta...