"Riješenja su jeftinija, kao na primer postavljanje tapeta na kuhinjske pločice u kuhinji, rušenje starih metalnih okvira prozora i vrata između zatvorenog balkona i stana, gdje sam balkon pretvorio u oazu mira, selo u metropoli, mjesto za opuštanje," ističe Marinko.

PROČITAJTE JOŠ: Koliko košta nova kuhinja: sve o izboru materijala i modela za potpunu adaptaciju kuhinje (FOTO + SAVETI)

Stan je prilikom adaptacije pretvoren u potpuno drugačiji za pa sad u njemu dominiraju retro detalji i elementi rustičnog, ali i nekoliko raskošnih elemenata koji razbijaju monotoniju.

Dekoracija koja poseban pečat daje stanu jesu romantične i optiistične poruke koje ovaj par podsećaju svakog dana u čemu je lepota života. Takođe, ideja koja će se verovatno i vama dopasti jeste ukrašeni ram prozora na zidu.

Pored iznenađenja Marinko je i na svom Fejsbuk profilu supruzi čestitao i posvetio joj emotivnu poruku: "Možda nećemo biti bogati u novcu, ali ćemo biti najbogatiji u ljubavi; ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti; bio sam sam, sad imam svoj svijet, kao da sam osvojio svoju planetu; spriječiću svakoga ko htjedne da prodre u naše carstvo, da ne bi ugrozio naš mir."

Još jednom, veliko hvala našem čitaocu Marinku koji je s nama podelio ovaj prelepi projekat!

SVE SLIKE OVE ROMANTIČNE I ODLIČNE ADAPTACIJE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Da li ste znali da savršeno romantično iznenađenje može da se priredi i u vidu adaptacije stana? Pogledajte kakvo fenomenalno renoviranje je naš čitalac Marinko Agić poklonio supruzi za godišnjicu...