Poznato je da je popularna Britni Spirs živela u slavnoj njujorškoj Svilenoj zgradi ali ona nije jedina mega zvezda koja je kupila stan u ovom delu Menhetna! Davne 1998. godine slavni glumac Ričard Gir kupio je prostran apartman u četvrti Noho, a sada obožavaoci slavnog glumca mogu ovaj stan da iznajme!

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u luksuzni stan Džulije Roberts s najlepšim pogledom u Njujorku (FOTO)

Ovaj fantastičan stan glumac je posedovao sve do 2011. godine kada ga je prodao za čak 2,6 miliona dolara. Sada je taj odličan stan prazan, a još uvek se ne zna ko će se useliti u pravo carstvo elegantnog luksuza, piše Lepa & srećna.

U stanu se nalazi 5 spavaćih soba i 5 kupatila, a kirija za ovaj luksuz iznosi 20 000 dolara mesečno. 

Kako prenosi agencija Corcoran ovaj apartman predstavlja potkrovlje savršeno za život i rad. Ono što posebno oduševljava jeste kancelarijski prostor sa posebnim ulazom, kupatilom i kuhinjom.

DEČIJU SOBU I KUPATILO U BIVŠEM STANU RIČARDA GIRA POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Elegantan enterijer površine od 330 kvadrata uskoro je renoviran i potpuno sređen, podovi su od hrastovog drveta, a u kuhinji dominiraju fantastični uređaji i mermer.

Naročito se ističe dečija soba u vatrometu boja, sa praktičnim namešatajem za decu i mnoštvo igračaka. Ne sumnjamo da bi svako dete poželelo ovakav kutak za spavanje, učenje i igru.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: Zavirite u kuću milijardera Marka Zakerberga, vlasnika kompanije Fejsbuk

U kupatilu se nalaze ormarići, a ono što posebno oduševljava jeste što uvek možete da izaberete da li ćete uživati u penušavoj kupki u kadi ili ćete ipak otići pod tuš.

Tokom poslednjih godina Ričard Gir se selio nekoliko puta, pa je čak postao i komšija slavne glumice i njegove česte partnerke Džulije Roberts.

SVE SLIKE FANTASTIČNOG STANA RIČARDA GIRA KOJI SE TRENUTNO IZNAJMLJUJE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna U ovom stanu je živeo Ričard Gir, a sada svi maštaju da ga iznajme! Pogledajte fantastičan stan za koji kirija iznosi 20 000 dolara mesečno...