Folk zvezda Seka Aleksić odlučila je da pre nekoliko godina napravi luksuznu vilu nedaleko od Beograda koja će odisati porodičnom atmosferom, a koja je upotpunjena od kada je 24. septembra 2016. godine na svet došao njen naslednik Jakov.

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić nije odolela trendu modernih mama: evo kako je pevačica odlučila da sačuva uspomene na prve dane sina Jakova (FOTO)

Vodeći računa o svakom detalju, Seka je pažljivo birala nameštaj, boju zidova, ali i ukrase koji će krasiti njen dom. 

S obzirom na to da su pevačica i njen suprug Veljko veoma pobožni, deo zidova prekriven je ikonama, koje njihovoj porodici donose mir.

Od ogromnog kupatila i skupocene kuhinje, preko garderobera do posebne sobe koja je opremljena kao kozmetički salon Seka je želela da sebi i svojoj porodici učini da se osećaju maksimalno komforno i udobno.

PROČITAJTE JOŠ: Dečija soba sa detaljima iz bajke: ovako je Seka Aleksić opremila kutak za sina (FOTO)

Ispred kuće je prelep vrt sa bazenom, a posebno mesto u raskošnoj vili sada zauzima soba malenog Jakova koja u plavim i belim tonovima i sa preslatkim detaljima čini da izgleda kao iz prave bajke.

Sekin i Veljkov dom oduvek je bio prava oaza mira, a ovaj kutak ga je učinio još toplijim, srećnijim i lepšim. 

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić: Bez duhovnog života ne bih bila ovo što jesam (VIDEO)

Da podsetimo, pevačica je nedavno na svet donela sina Jakova i od tada se ređe pojavljuje u javnosti, osim što ponekad objavi fotografije divnih porodičnih trenutaka i tako obraduje i razneži svoje obožavaoce.

SVE SLIKE PORODIČNOG DOMA SEKE ALEKSIĆ MOŽETE DA POGLEDATE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Puls/Kurir/Story

LepaiSrecna Popularna pevačica i mlada mama, Seka Aleksić, uživa u porodičnim trenucima u svojoj raskošnoj vili sa bazenom,a prostor koji je najviše oduševio njene obožavaoce jeste soba njenog sina Jakova...