Lepa teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, kupili su kuću u Beogradskom naselju Bežanijska kosa, piše Kurir. Komšije će joj biti Lepa Brena, Saša Popović i Dragan Kojić Keba.

Iako ima nekoliko stanova na Novom Beogradu, u kojima živi njena porodica, Ana je odlučila da sebi priušti nov, komforniji dom.

PROČITAJTE JOŠ: Prvi selfi kao gospođa Švajnštajger: evo šta je Ana Ivanović poručila svojim pratiocima na Instagramu (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Enterijer za kraljevska venčanja: najlepša teniserka sveta Ana Ivanović spremna za venčanje u Veneciji (FOTO)

Pošto je mesecima bila zauzeta pripremama za venčanje, njeni roditelji su umesto nje i Švajnija razgledali kuće u najelitinijim delovima Beograda, a posebno im se svidela jedna u blizini vila Lepe Brene, Saše Popovića i Kebe.

Malo pre Aninog venčanja njeni roditelji su s agentima za nekretnine počeli da razgledaju kuće na Dedinju, Bežanijskoj kosi i u Zemunu. Najviše su zainteresovani za vilu na Bežaniji, u blizini popularnih 'karingtonki'.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna engleska vila za kraljicu žena fudbalera: Ana Ivanović u novom domu? (FOTO)

Njena cena je 220.000 evra, mada je do pre nekoliko meseci bila nešto skuplja. Ima oko 160 kvadrata i nalazi se u nizu od nekoliko kuća sa zasebnim dvorištem", kaže dobro upućen izvor i dodaje da Anini roditelji samo čekaju da se teniserka složi s njihovim izborom.

Ana je dobila fotografije kuće i veoma joj se dopala. Međutim, želi i uživo da je vidi, pa će tim povodom uskoro doći u Beograd, kada bi trebalo i da potpiše ugovor o kupovini."

Fotografija: Stevan Jokić

FOTOGRAFIJE BRAČNOG PARA ŠVAJNŠTAJGER I VILU GDE ĆE ŽIVETI ANA I BASTIJAN KAD SU U BEOGRADU, POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna Nakon udaje za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, teniserka Ana Ivanović rešila je da kupi novu nekretninu, u kojoj će s mužem boraviti dok su u Srbiji.