Barak Obama seli se nakon isteka mandata, a evo kakve sve promene čekaju njegovu porodicu.

Kako prenose mediji, prva porodica će ostati u Vašingtonu kako bi mlađa ćerka Saša mogla završiti školu. Velelepna kuća, koju su Barak i Mišel izabrali zajedno, nalazi se u elitnom naselju Kalorama, svega nekoliko kilometara od Bele Kuće.

Barak Obama poslednjih osam godina živi u Beloj Kući sa svojom ženom Mišel, ćerkama Maliom i Sašom, i taštom Merien.

PROČITAJTE JOŠ: Enterijer za kraljevska venčanja: najlepša teniserka sveta Ana Ivanović spremna za venčanje u Veneciji (FOTO)

Kuća u kojoj će porodica živeti od početka 2017. godine ima preko 700 kvadrata, 8 soba, 9 kupatila i ogromno dvorište! Njena vrednost procenjena je na preko 6 miliona dolara, a vlasnik je Džo Lokhart, nekadašnji pres sekretar Bila Klintona.

Imanje poseduje i ogroman parking prostor na koji može stati i do 10 automobila, što je dobro s obzirom na to da će Baraka i njegovu porodicu tajna služba čuvati do kraja života.

Unutrašnjost kuće je potpuno renovirana, i ispunjena dekoracijama i komadima nameštaja koji ostavljaju bez daha. Dnevni boravak je prostran, a kamin i svetle boje ga čine idealnim za zimske dane. U mermeroj beloj kuhinji spremaće se najukusnija jela, a porodična soba će odlično poslužiti za okupljanja prijatelja i filmske večeri. Mišeline sjajne odevne kombinacije krasiće jedan od ormara, i sigurno joj neće faliti prostora, dok će se njena majka Merien smestiti u jednu od osam velikih soba. 

OSTALE FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U GALERIJI!

Izvor: Story.rs

LepaiSrecna Barak i Mišel Obama će se, zajedno sa svojim ćerkama Maliom i Sašom, po isteku predsedničkog mandata preseliti u nešto manje luksuzan dom.