Vila pevačice Tejlor Svift nalazi se u Los Anđelesu, na Beverli Hilsu, i do sada je bila skrivena za "oči javnosti". Dom mlade Tejlor Svift (26) odiše klasičnim i starinskim stilom uz poneki neobičan detalj. 

U pojedinim delovima kuće može da se oseti dodir seoskog stila u uređenju doma, koji odiše toplinom. Uz starinske i klasične komade nameštaja i pažljivo odabrano osvetljenje, čini se da je ova kuća vrlo inspirativan prostor u kom pevačica kreira pesme, toliko omiljene među tinejdžerima. 

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: kuća Binga Krozbija krije tajnu najveće ljubavi Merlin Monro

Tapete, nekada veliki modni hit u uređivanju domova, ponovo su postale aktuelne i našle su mesto na zidovima lepog zdanja na glamuroznoj adresi. Zahvaljujući njima, ovaj dnevni boravak mogao bi se lako zamisliti i u nekoj staroj engleskoj kući renoviranoj u prošlom veku.  

Kamin, starinski zidni sat, mnoštvo cvetnih aranžmana... u sličnoj atmosferi možete zamisliti i baku i deku koji čekaju unuke da ih posete u porodičnom domu! Čak je klavir ove izuzetno uspešne pevačice koju na Instagramu trenutno prati više od 74 miiliona ljudi starinskog izgleda. 

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: predivna kuća iz snova Britni Spirs u Kaliforniji (FOTO)

Velika bela polica nije ispunjena samo Gremi nagradama, već i brojnim knjigama, figuricama i porodičnim fotografijama, takođe odslikavajući ličnost mlade pevačice. 

Naravno, ni bašta sa terasom ne odskače od ostatka ove vile. Rustičan stil terase sa drvenim klupama i stolicama neobičnog oblika upotpunjen je originalnim lampionom i šarenim jastucima. Ni u bašti ne izostaju detalji pa je uz predivno zelenilo krasi i starinski bicikl-taksi. 

NIŠTA LEPŠE OD ŠETNJE OVIM ZANIMLJIVIM DOMOM, PA PREDLAŽEMO DA OBAVEZNO POGLEDATE I VIDEO-SNIMAK U KOJEM VAS KROZ VILU VODI - TEJLOR SVIFT LIČNO!

Tekst: Lena Sudar

Izvor: Lisa / Moj stan