Leonardo Dikaprio je svoj voljeni dom kupio 2014. godine nakon snimanja filma "Vuk sa Volfstrita" za vrtoglavih 5 miliona dolara. 

Ipak, ovakva investicija nije bila samo jedan hir velikog glumca, premda je njena lokacija Old las palmas, veoma praktična jer  ovom glumcu omogućuje da brzo dođe do svih uobičajenih mesta za snimanje.

Zbog sličnog razloga, u komšiluku Leonarda Dikaprija su stanovale mnoge velike zvezde, kao što su bili Merlin Monro, Frenk Sinatra, Din Martin i Elizabet Tejlor. 

VIŠE: Domovi slavnih: Melanija i Donald Tramp zabrinuti zbog svog dvorca na vrhu Njujorka (FOTO + VIDEO)

Kako je želeo da napravi idealno mesto za uživanje, Dikaprio je dosta pažnje posvetio svom domu. Njegova vila iz sredine prošlog veka je pretrpela dosta renoviranja i dobila jedan moderan, savremen dizajn koji odgovara stilu Leonarda Dikaprija. 

U raskošnom domu ove velike zvezde se nalazi čak 6 spavaćih soba koje svojim specifičnim dizajnom očaravaju mnoge. 

VIŠE: Domovi slavnih: šta kuća američke glumice Megan Foks otkriva o njenoj ličnosti (FOTO)

Međutim, omiljeni detalj u domu Leonarda Dikaprija je kamin, te ih ovaj glumac ima čak 7. 

Leonardo Dikaprio je dobar domaćin koji se trudi da svojim gostima obezbedi potpuni užitak, te je za njih napravio posebnu kuću u kojoj mogu boraviti zajedno sa terenom za tenis i bazenom. 

Velelepna vila ove velike svetske zvezde je sagrađena 1965. godine za Dinu Šor, poznatu američku pevačicu. Iako je eksterijer ove vile i dalje u stilu glamuroznog stila poznatih iz tog doba, enterijer je potpuno moderan.

Moderni i eklektični stil ovog doma karakterišu veliki prozori koji stvaraju utisak otvorenog prostora, zanimljive kombinacije boja i plafoni obloženi drvetom. 

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa/Moj stan