Danas vas vodimo u predivan mali enterijer od samo 20 kvadratnih metara koji je smešten u potkrovlju. Usprkos krovnim kosinama i nepravilnom planu, prostor je maksimalno iskorišćen i dizajnerski osmišljen.

S obzirom na površinu stana, bela boja zidova je najbolje rešenje jer će učiniti prostor vizuelno širim. Posebno ukoliko stan ima slabije prirodno osvetljenje, bela boja zidova uz dobro raspoređeno svetlo učiniće stan prijatnijim za boravak. Moderni beli komadi nameštaja uz rustične detalje u prirodnoj boji drveta odlično su se uklopili u ovaj prostor.

Na levoj strani od ulaza smeštena je kuhinja pored koje je mali dvosed i klub stočić. Kombinaciju bele boje i drveta odlično će da upotpuni saksija sa vašim omiljenim zelenilom. Uz slike, fotografije i drage predmete ovom prostoru dajete i lični pečat. 

Pored dvoseda je sto za dnEvnu sobu iza kog se nalazi spavaći deo. Mali sto sa dve stolice na rasklapanje ekonomičan je za ovako mali prostor a boja tamnog drveta uz neku ukrasnu biljku na njemu osvežava prostoriju. Sto za dnevnu sobu kao veći komad nameštaja tako odvaja dnevnu zonu od spavaćeg dela. 

Krevet je smešten na povišenoj platformi ispod koje je skriven skladišni prostor, što je vrlo funkcionalno rešenje za male enterijere. Skladišni prostor ispod kreveta napravljen od dasaka bele boje sa izgledom izguljene farbe uz neizbežno cveće u vazama i lične detalje učiniće vaš spavaći deo savršeno upakovanom kutijom šibica.

Malo kupatilo nalazi se odmah pored dela za spavanje. Moderno i uređeno sa ukusom. Zavirite i inspirišite se.

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Krevet je u ovom malom stanu smešten na povišenoj platformi ispod koje je skriven skladišni prostor, što je vrlo funkcionalno rešenje za enterijere skromne kvadrature!