Čuvena glumica i lepotica kupila je meksičko imanje 2000. godine i napravila divnu luksuznu kuću u španskom stilu u kojoj je planirala da uživa. Međutim, u junu 2014. godine Džejn je rešila da ovo imanje proda jer nema dovoljno vremena da ga posećuje i uživa u njemu.

Domovi slavnih: zavirite u pariski stan velike modne kreatorke Koko Šanel

Kako strani mediji pišu Džejn je provela dve godine na imanju i uživala u svih pogodnostima koje nudi: jahanje, plivanje, pecanje i nakon što je upoznala i straživala čitavo imanje odabrala je idealnu lokaciju za svoj dom.


Domovi slavnih: zamak večitog zavodnika Marlona Branda (FOTO)

Pored luksuzne kuće, na imanju se nalazi i kuća u kojoj je Džejn živela dok je istraživala imanje i uživala u čarima koje ono pruža.

Ranč je dekorisan u duhu Španije, sa najlepšim antikvitetima, prirodnim tepisima i jedinstvenimd etaljima. Pored divnog enterijera luksuzna kuća bogata je knjigama i jedinstvenim koje će glumica prodati zajedno sa imanjem po ceni od 20 miliona dolara.

U galeriji pogledajte ostale detalje i divne slike.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna "To je moje svetliite, mesto koje me leči", jednom prilikom opisala je poznata glumica Džejn Fonda svoje imanje koje je ipak rešila da proda jer nema vremena da ga posećuje. A vi imate priliku da vidite divne detalje ovog mesta...