Dnevna soba je mnogo više od udobne sofe i televizora! Ona treba da predstavlja mesto gde se osećate srećno, spokojno i obožavate da provodite popodnevne sate ili uživate u dobroj atmosferi bilo da ste sami ili u najboljem društvu.

Više: 7 najčešćih grešaka koje pravimo pri uređenju dnevnog boravka (i 7 rešenja!)

Upravo zato opremite svoj omiljeni prostor u domu zanimljivim komadima nameštaja, kreativnim detaljima i što je najvažnije unesite boje. Napravite konstrast, zakačite na zid neobične slike sa motivacionim porukama, dajte svoj lični pečat dnevnom boravku tako što ćete ga opremiti onim nameštajem i ukrasima koji na najbolji način predstavljaju upravo vašu ličnost.

Mi smo pronašli deset modernih dnevnih soba sa kreativnim detaljima koje vam mogu poslužiti kao sjajna inspiracija. Prelistajte našu galeriju i osvežite vaš prostor nekim odličnim detaljima.

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Mesto gde provodimo najviše vremena i gde nam najčešće dolaze gosti - dnevni boravak mora biti prostor gde se spajaju harmonija, ukus, komfor i malo kreativnosti! Predstavljamo vam 10 odličnih načina da ga osvežite najboljim i najmodernijim idejama!