Jarke boje od vatrenocrvene do narandžaste, prelepi tekstili, pačvork tehnike i španski stil krase kuću u Kaliforniji za čiji se enterijer pobrinula talentovana dizajnerka Ketrin Ajrland, rođena Britanka koja svoje vreme deli između divnih projekata, svog zamka u Francuskoj i kuće u Kaliforniji.

Ta kuća datira još iz 1940. godine što se vidi po arhitekturi, drvenim gredama, balkonima unutar kuće i neodoljivim kaminima. Ono što je ovu divnu vilu učinilo prijatnom, toplom i unelo život u nju su savršene tkanine dizajnerke Ketrin.

Više: Pogledajte originalni dom dizajnerke Keli Behun

Poznata po svom šarenom tekstilu u marokanskom i španskom stilu, ukrasila je svoj dom najlepšim podnim prostirkama, prekrivačima i jastucima.

Posebnu pažnju privlači upotreba kamena kao jednog od glavnih materijala u enterijeru.

Više: Šareni španski apartman za modernu damu

Kamini izgrađeni od kamina u kombinaciji sa drvenim gredama daju toplinu dnevnom boravku, dok šareni detalji iz Ketrinine kolekcije dočaravaju duh vrele Španije. U galeriji vas čekaju slike i uživanje!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Kada dizajneri enterijera uređujuju svoj dom, očekujemo nešto spektakularno i božanstveno. Baš tako se može opisati topli i šareni dom Ketrin Ajrland, britanske dizajnerke enterijera i tekstila.