Kupatilski elementi napravljeni od belgijske čokolade delo su dizajnerske kompanije "Bathroomsweets" i firme za proizvodnju slatkiša koji su udružili svoje snage i napravili kupatilo od kojeg polazi voda na usta.

Ideja za jedno ovako slatko dizajnerko rešenje potekla je od analize koje su ključne reči osobe ukucavale na internetu kada su tražili kupatila.

Nakon što su videli da ljudi najčešće na pretraživači kucaju reči poput "slatka kupatila" došli su na ideju da naprave kupatilske elemente koji će biti slatki u pravom smislu te reči.

Ovde pogledajte ideje kako da urediti jedno elegantno kupatilo.

U ponudi su lavabo, bide, kada i WC šolja napravljeni od najukusnije belgijske čokolade,a  zainteresovani kupac će za ovo čokoladno zadovoljstvo morati da izdvoji 100 hiljada evra.

Naravno, kupci ne moraju da kupe sve delove u kompletu, već ukoliko su samo zainteresovani za kadu moći će samo nju da pazare.

Kako tvrde dizajneri ovog čokoladnog ostvarenja, 6 meseci je rok koliko slatko kupatilo može izdržati na prosečnoj sobnoj temperaturi. Ipak, brzo ćete ga uništiti ukoliko elemente postavite direktno na sunce ili uz radijator. Kako ovo čokoladno zadovoljstvo izgleda, pogledajte u galeriji slika.

LepaiSrecna Izgleda da će se pojedinim srećnicima zaista ispuniti i želja i imaće priliku da se kupaju u čokoladi, tačnije u 10 miliona kalorija, zahvaljujući domišljatoj dizajnerskoj kompaniji...