Parižani najbolje znaju kako da u svom stilu spoje visoku eleganciju i ubace po koji moderan element. To su vešto preneli i na enteijer. Ako pogledate jednan francuski apartman možete uočiti stilsku stolicu, a pored nje modernu sofu i boje koje su u trendu.

U većini domova ovo može izgledati poprilično neukusno, ali Francuzi znaju tačno kako da naprave sklad između ova dva stila.

U stanu koji vam predstavljamo možete uočiti da bela boja preovladava što daje romatičan i elegantan izgled. Komadi nameštaja od drveta u svetloj boji pojačavaju taj utisak, dok je prostor obogaćen zanimljivim modernim detaljima poput slika, predmeta, buketima cveća.

Mini kuhinja sa još manjom trepezarijom, ali savršeno uklopljena pokazuje da je najbolje ići na jednostavne detalje bez napadnih rešenja.

Ne zaboravite i veliki udoban krevet da smestite pored prozora tako da imate divan pogled na grad, a inspiraciju pronađite u slikama iz galerije koje slede.

LepaiSrecna Sigurno ne biste imali ništa protiv da malo uživate u čarima romantičnog Pariza... Ako već ne možete da se već sutra preselite u jedan elegantan francuski stan, lako možete da kopirate najlepše francuske ideje i opremite svoj enterijer u duhu Grada svetlosti...