Smešten u Cirihu na 120 kvadratnih metara, penthaus koji vam predstavljamo oduševiće vam svojim jednostavnim, ali probranim elementima, a delo je švajcarskog dizajerskog tima „Dyer Smith Frey“.

Sudar dva veka je ovde više nego primetan. Od nameštaja i drvenih komodi u stilu pedesetih godina do moderne talpe (neokrajčene daske) od koje je napravljen trpezarijski sto. Morsko plava boja u vidu tapeta na zidu odličan je način da se napravi kontrast u enterijeru, kao i neobičan luster u obliku kugli.

Spavaća soba nalazi se na drugom nivou i do nje se dolazi naravno stepenicama, ali zanimljivo je što je prostor potpuno otvoren. Bez tepiha i bez detalja ovaj prostor ne deluje prazno i pusto, što je znak da su dizajneri sjajno obavili svoj posao.

Pogledajte u galeriji slike penthausa i pronađite ideje kojima ćete oplemeniti svoj enterijer.

LepaiSrecna Uvek se oduševimo kada dizajneri naprave pravu meru između elegancije i jednostavnosti i predstave nam ukusno uređen stan iz kojeg ćemo one najbolje ideje pokupiti za svoj prostor. Ubeđeni smo da će vam i ovaj pentahaus poslužiti kao sjajna inspiracija...