Ukoliko ste zauzeti zbog obaveza, porodice i posla, ovi stanovi u centru Beograda, Zemuna i Pančeva, olakšaće vam život zbog blizine svih potrebnih ustanova, objekata i institucija. Stanovi manje kvadrature sa dve sobe idealan su izbor za parove ili manje porodice i pružaju neophodan komfor u gradskom okruženju. 

PROČITAJTE JOŠ: Kako iskoristiti mali prostor sa visokim plafonom: funkcionalan mali stan sa galerijom za spavanje (FOTO)

Funkcionalan stan apartmanskog tipa u centru Beograda - 95.000 evra.

Ovaj stan nalazi se u najlepšem delu Mileševske ulice u zgradi salonskog tipa. Površina stana je 53m2 koji su raspoređeni u dve sobe i dva mokra čvora. Blizina škole, vrtića, pijace i prevoza, čine ovu lokaciju izuzetno primamljivom. Stanu pripada i parking mesto u dvorištu koje se nalazi ispred zgrade, a neće vas ostaviti ravnodušnim ni lep i održavan ulaz same zgrade.

Pročitajte još: Nekretnine u Srbiji: 3 prelepe kuće van Beograda (GROCKA, SUBOTICA, FRUŠKA GORA + FOTO)

Ostatak slika pogledajte - u FOTO-GALERIJI!

Stan sa mogućnošću adaptacije, u centru Zemuna - 67.000 evra.

Stan u centru idiličnog Zemuna je površine 55m2 i nalazi se u novoizgrađenoj zgradi te stoga ne zahteva dodatna ulaganja. S obzirom na to da je dvostrano orijentisan, stan se može adaptirati prema trenutnim potrebama ukućana. 

Pročitajte još: Luksuzna lokacija ili raskošna kvadratura: 5 najskupljih jednosobnih stanova u Beogradu

Ostatak slika pogledajte u FOTO-GALERIJI!

Luksuzan stan stare gradnje, u centru Pančeva 32.000 evra

Uz mogućnost kupovine postojećeg nameštaja, ovaj luksuzno opremljen i kompletno renoviran stan privući će vašu pažnju. Zanimljivi su komadi u "šebi šik" stilu, a odličan raspored prostorija na kvadraturu od 46m2 čini ovu nekretninu neodoljivom. Stan uz dve sobe raspolaže i terasom sa pogledom na zelenilo. 

Ostatak slika pogledajte - u FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Mali dvosobni stanovi idealni su za parove i manje porodice...