Gole cigle, vidljive grede, cevi iznad zida, a ne ukopani u njemu, jeftini paravani... sve su to elementi industrijskog stila uređenja enterijera koji će vas oduševiti ne samo zato što je izuzetno moderan već i zato što štedi vaš budžet.

Ekonomičnost - to je pozadina ovih rešenja čiji elementi daju poseban šmek domu - malo će, možda, na prvi pogled podsećati na fabriku i pogone, ali ipak uz prave detalje kuća odiše toplinom!

Industrijski stil može biti vrlo jeftin a izrazito je efektan. Danas je mega hit i zato što je odgovor na finansijske dileme sa kojima se susrećemo. 

Za adaptaciju ili za uređenje prostora više vam nije potreban abnormalan bužet! Nije ni čudo što je ovaj stil veoma popularan među arhitektama i dizajnerima. U čemu leži tajna ovog stila i zašto se industrijski stil pokazao više nego efikasnim? Odgovor je u jednostavnosti i ekonomičnosti.

Neke zidove možete obložiti i plutom koji pravi dobru izolaciju, a i lepo izgleda, posebno u kuhinji ili u radnom kutku. 

Upravo nam dizajneri iz "A&H" kompanije iz Mineapolisa daju sjajne ideje - oni često kombinuju u svojim enterijerima industrijske detalje - kao što su jeftina metalna vrata i cevi. 

Izvor: Lisa/Moj stan 

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE U GALERIJI!

LepaiSrecna Industrijski stil je moderan i ekonomičan - a to su dve glavne prednosti za sve one koji uređujeju ili adaptiraju dom. Evo kako da taj stil primenite u enterijeru!