Efekat "Kejt Midlton" pokazao se neizbežan i prilikom najnovijeg pojavljivanja vojvotkinje od Kembridža u javnosti - haljina modne kuće "Diane fon Furstenberg" u kojoj je posetila Plave planine u blizini Sindeja 17. aprila 2014. godine rasprodata je preko interneta za samo 8 minuta!

Kako prenosi britanski Dejli Mejl, ova haljina sa plavo-belim dezenom deo je nove kolekcije za ovu sezonu, a košta svega oko 350 evra što je za kraljevski budžet više nego skromno.

Uz teget espadrile sa visokom petom, koje smo već videli toliko puta na Kejt (pogledajte njeno učešće u trci jahtama po Ouklendskom zalivu ovde), malu pismo-tašnu i uobičajeni nakit, vojvotkinja je ponovo pokazala da je vrlo malo potrebno za veliki modni efekat. Svi kažu da je čak privukla veću pažnju od princa Vilijama koji se toliko opasno nagnuo preko impresivne litice Katumba visoke preko 100 metara da su ga upozorili da se pripazi.

Da podsetimo, velika australijska turneja Kejt i Vilijam počela je 7. aprila 2014. godine i o tome možete više pročitati ovde, a sve detalje Kejtine modne kombinacije pogledajte u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Večni model Diane fon Furstenberg - haljina na preklop, osvojila je još jedan modni vrh zahvaljujući Kejt Midlton koja je u takvom modelu posetila Plave planine kraj Sidneja.