Zahvaljujući izuzetnoj ljupkosti i prefinjenom stilu, Jelena Ristić osvojila je i ove sezone u Londonu punu pažnju svetskih medija. Za dobrotvornu večeru koju je 8. jula 2013. godine organizovala fondacija Novaka Đokovića, izabranica prvog reketa sveta odabrala je atraktivnu toaletu Oskara de la Rente.

Neobičan kroj i ultramoderan dezen sa belim i tamnoplavim prugama jedinstven je model iz kreatorove kolekcije za proleće-leto 2013. Uz nju je Jelena odabrala atraktivne dijamantske minđuše i prsten, a pismo-tašna iz kuće Botego Veneta od mornarskoplavog satena kompletira gala toaletu.

Jednostavna podignuta kosa, širok osmeh i Novak kao pratilac u klasičnom crnom Barberi smokingu učinili su Jelenu modnom zvezdom večeri, a par je zasenio sve pripadnike svetskog džet seta koji su prisustvovali ovom događaju. Uživajte i vi u galeriji slika.

M. B.

LepaiSrecna Mada joj mi obično tepamo "Novakova Jelena", devojka našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića osvojila je i sama pažnju svetskih medija svojom ljupkošću i stilom. Na gala večeri u Londonu 8. jula 2013. godine nosila je prefinjenu toaletu.