Ešli Grejem je prelepa manekenka koja ruši sve stereotipe o idealu lepote vezane za mršavost. Njeno prelepo lice i telo boginje zaludelo je, reklo bi se, celu planetu, piše Lepa&Srećna.

Ona je dokaz da žene ne treba da budu mršave da bi izgledale lepo u haljinama, pantalonama i kratkim bluzama čak i u bikiniju

Njene odevne kombinacije koje bira za večernje izlaske ili šetnju po gradu čine da svaka žena koja je obdarena viškom kilograma ili oblinama hrabro istupi u nečemu što nikad nije smela da obuče.

PROČITAJTE JOŠ: DAMA SA OBLINAMA KOJU NIKO NE ZABORAVLJA: Evo kako plus sajz manekenka Ešli Grejem izgleda sjajno na svakoj slici (FOTO)

Stil Ešli Grejem je sjajan i mladalački. Ona obožava da nosi tesne haljine koje još više ističu njene obline. Ova manekenka se vešto služi sitnim detaljima i trikovima koji čine da joj svaka odevna kombinacija stoji kao salivena. 

Obratite pažnju na detalj koji ova manekenka često koristi a to je kaiš postavljen visoko na stuku. Nošenje kaiša na taj način vizuelno stanjuje struk i čini da figura izgleda poput peščanog sata. 

Suknje i pantalone, koje kombinuje sa kratkim majicama i bluzama, su dubokog struka koji pokrivaju nedostatke i vizuelno čine figuru izduženom. 

Takođe, Ešli se ne ustručava da nosi sve boje. Pored crne koja odlično pristaje svima i čine da telo izgleda mršavije, tu su i haljine u boji kože koje neverovatno dobro stoje ovoj plus sajz manekenki. Ešli se ne ustručava da nosi i cvetne dezene i jake boje poput crvene i zelene koje odlično pristaju uz njen ten i boju kose.

Neka vam ova poznata manekenka posluži kao inspiracija da bez straha stvorite svoj modni stil koji uključuje i tesne haljine i uske pantalone.

PROČITAJTE JOŠ: GOVORILI SU JOJ DA TREBA DA SMRŠA, A ODGOVOR DŽENIFER LOPEZ JE SVE ŠOKIRAO: lepa pevačica progovorila o višku kilograma i oduševila žene širom sveta

Pogledajte u galeriji slike poznate mankenke i iskopirajte njen stil koji je stvoren za punije dame!

Izvor: Lepa&Srećna

LepaiSrecna Plus sajz model Ešli Grejem izgleda sjajno u svojim modnim kombinacijama, a na koji način ona uspeva da izgleda sofisticirano i lepo pročitajte u tekstu!